Nu ett inlägg om The League, den tävling där vi på internatet tävlar hus mot hus. Hittills har vi i Kolaren gjort mycket bra ifrån oss och ligger med största sannolikhet på 2a plats efter det mindre omtyckta gänget i Smeden. Idag var det innebandyturnering på schemat. Och till min stora besvikelse fick vi i Kolaren inte ihop fullt lag. Men vi var ändå fem tappra Kolare som gav järnet. Stor eloge till mina lagkamrater; Oscar, Elin, Jonas och Peter.

Men med en man kort i varje match och helt utan avbytare blev resultaten därefter. Torsk i alla matcher...Dock gick vi inte därifrån helt lottlösa. 100 p. för att vi ställde upp, 50 p. för bärande av The League tröjor och inte minst 75 extrapoäng för fair play priset som vi fick.

Men det roligaste av allt är nog den löjliga stolthet man har i kroppen efteråt. Jag är en Kolare, och är jävligt glad för det. Nästa tävlig är inte bestämd än men vad det än blir...Jag kan inte tala för alla här (vilket märktes en kväll som denna) men för egen del har jag givit, och kommer alltid att ge, 110%...Allt för att föra hem segern till Kolaren!