Nämen oj, här slänger man minsann upp ett "vanligt" blogginlägg. Ett sånt där man skriver litegrann om vad som faktiskt händer i mitt oerhört intressanta liv ;-)

Tänkte mig en liten sammanfattning av helgen som varit. Till att börja med blev det bio i fredags. Jag å Seb gick på en sen visning av Prometheus, Ridley Scotts Alien-prequel som visade sig vara...just det, en Alien-prequel. En riktigt bra sådan därtill, en finfin 4a. Skulle gärna skriva mer om den men jag känner mig rätt seg i huvudet så just nu är bara målet att pressa ut detta inlägg innan jag hinner ge upp.

Igår lördag ägnades åt halvhjärtad städning i lägenheten på dagen. Halvhjärtad med guldkant måste jag nog tillägga, jag skurade tamejfan golvet! Nåväl, på kvällen kom Marika och Seb över för pizza och filmkväll. Till en början blev det svårt att välja film så vi körde tre sista avsnitten av New Girl istället. Först vid 1-tiden på natten blev det film, blev att jag dammade av "Mina jag och Irene" från DVD-hyllan...Och där tog min energi för detta inlägg helt slut. Vi tar nya tag nästa vecka.

Kyling!