Ingen idé att ursäkta mitt dåliga bloggande, det har hänt förut och kommer med största sannolikhet hända igen. Men som sagt, jag kommer alltid tillbaks! Passade nu på att gå tillbaks till en äldre design med några justeringar, inklusive en header jag snickrade ihop på två minuter...får duga sålänge.

En kort sammanfattning av livet just nu:

Examinerad från GTV. Nu, arbetslös.

Som jag sa, en kort sammanfattning...

Lite recent events istället, mkt roligare och lättare att skriva om =)

Förra helgen hände det ju nämligen en del. På fredagen smällde äntligen fotbolls-VM igång! Denna härliga fest pågår ju för fullt som ni vet och precis likt OS börjar jag redan nu fasa över den abstinens man kommer få när allt är över...men i dagsläget njuter jag, det e ju för fan godis på TV tre gånger om dagen.

Fredagen var också dagen som herr Thor himself kom till my place för en 4-dagarsvistelse fullbokad med konsert, onlinepoker och jobbintervjuer (Kim).

*Victoria skär nu upp tårtan live! får inte missas! (lol)

eeeh, var var jag? Jo, vi hoppar till lördagen. Dags för Distant Worlds II! Som kung av timing, denna efterlängtade dag till ära hade jag drabbats av vaxpropp på höger öra. Och jag fick alltså uppleva detta fantastiska event halvdöv! (Ja, tyck synd om mig!) Men detta till trots en oförglömlig konsert och en ännu en lika mäktig syn av legend Mr. Uematsu i hans flip-flops.

Söndagen spenderades mestadels med laptopen i knät och onlinepoker på skärmen. Visade sig va en lyckad kombination att sitta båda två och lira samtidigt, eller vad säger du Kim? ^^ En 3000$ speedturnering på Bet 365 slutade iaf i en finfin 6e plats och 170 dollar (ca 1300 kr) för min del. En mycket välkommet tillskott i kassan. Kim gick det visst inte så bra för...men som beskådande sidekick presterade han på topp! =P

Måndagen for Kim iväg på sin första av två jobbintervjuer.  Åkte själv in lite senare för att möta upp honom, eller det som var kvar av honom iaf. Intervjun hade visst inte gått så bra...Nåväl, vi for till Solna för att scouta intervjuplatsen han skulle till tidigt nästa morgon och passade även på att käka i centrum.

Sedan hem till Kärrdal för mer onlinepoker. Reggade oss båda på min lyckoturnering från dagen innan. Började ganska bra för mig, fick en fin resa till första pausen. "Tänk om jag kunde ta mig till final table igen..." Denna smått osannolika tanke växte sig i takt alltmer realistisk...Det flöt på som bara den. När det drog ihop sig rejält var jag tvungen att gå all-in med 11 spelare kvar. Och i samma sekvens så förvandlas mitt bord till final table. Jag gjorde det! Final table på samma turnering två dar i rad!! Och jag hade varit helt galet nöjd bara med det, allt därifrån kändes som en bonus. Men den all-in jag redan befann mig i slutade på bästa sätt och jag fick fortsätta en hand till...och en hand till...och en hand till. Ja, det bar faktiskt hela vägen till 3e plats denna gång. Något som gav mig 320 dollar (ca 2500 kr). Min näststörsta vinst någonsin. Men just sammantaget, med final table två dar i rad rankar jag faktsikt detta högre än min turneringsvinst på ladbrokes för en herrans massa år sedan...

Tisdagen for Kim upp tidigt och drog iväg på sin andra intervju. Den här gången kom han tillbaks helskinnad och verkade faktiskt hyfsat nöjd. Och det var ju tur det, så han kunde åka tillbaks till Västerås med huvet högt! =P

Så, det får räcka som en efterlängtad (?) återupplivning av bloggen denna gång...

Kyling!